Tetszik, amit csinálunk?

Fontosnak érzed Te is a tűzoltóság működését?

Kérlek támogasd önkéntes tevékenységünket!

MIT TESZÜNK?

Feladatainkat szabadidőnk terhére, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül látjuk el, valóban önként ügyelünk Budaörsre, az itt élőkre. Tüzet oltunk, segítünk a baleseteknél, ha kell állatokat mentünk, néha fát is vágunk. Segítünk, ahol és amiben csak szükség van ránk.

Az önkormányzat támogatja az alapműködésünket (rezsiköltségek, gépjárműfecskendők fenntartása, üzemeltetése). Amikor csak lehet pályázunk, fejlesztjük az eszközeinket, saját kezűleg csinosítjuk, korszerűsítjük járműveinket.

Szintén térítési díj nélkül fogadjuk az óvodák és iskolák, munkánk és szertárunk iránt érdeklődő csoportjait. Részt veszünk rendezvényeken Budaörs területén belül, népszerűsítjük tevékenységünket gyereknapokon.

Hiszünk a saját nevelésben, ezért működtetünk ifjúsági csoportot.

INFO@BUDAORSITUZOLTOSAG.HU


    MIVEL TÁMOGATHATSZ MINKET?

Valamennyi anyagi forrásunkat tűzoltó technikai eszközeink, gépjárműveink, védőfelszerelésünk fejlesztésére fordítjuk, illetve a rezsiköltségeinkre. Budaörs Város Önkormányzatának támogatásán kívül a szűk pályázati források, adó 1%-ok és adományok segítik a munkánkat. Új akciónk az „örökbefogadás”, amelyről külön tájékoztatót készítettünk.

Bankszámlaszámunk: 11742173-20127602, Adószámunk: 18667400-1-13

Szívesen fogadunk bármilyen támogatást, adó 1%-os felajánlást, pénzbeli vagy természetbeni adományt, amellyel munkánkat segíted! Amennyiben úgy határoztok, hogy támogatjátok a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, mi megígérjük:

-   valamennyi támogatást az eszközeink fejlesztésére, modernizálására fordítunk,

-   továbbra is láthattok minket rendezvényeken,

-   tartunk még nyílt napokat,

-   kimegyünk tűzhöz, balesethez, cicát, kutyát menteni, fát vágni

-   és esetleg vacsorára is szívesen, ha meghívtok.


Köszönjük, hogy elolvastad és azt is, ha támogatóként mellénk állsz!

SOHA VISSZA NEM TÉRŐ ALKALOM ÉS LEHETŐSÉG!

FOGADTÁL MÁR ÖRÖKBE TŰZOLTÓAUTÓT? TŰZOLTÓT? ESETLEG TŰZOLTÓ FELSZERELÉST?

MOST MEGTEHETED ÉS JÓ CÉLT TÁMOGATSZ AZ ÖRÖKBEFOGADÁSSAL!
Fogadj örökbe minket 1 évre és támogasd így Egyesületünk munkáját és működését!


Több más szervezet mintájára, hagyományteremtő szándékkal indítjuk be örökbefogadási programunkat.

Bár biztos sok tűzoltónk szívesen hazamenne egy-két örökbefogadóval, hiszen szeretünk jókat enni-inni, puha ágyban aludni, de nálunk első a szolgálat.

Ugyanezen okokból, nem tudjuk kölcsönadni a feszítővágót, a sisakunkat, vagy a bármilyen más érdekes és hasznos eszközünket és a gépjárműfecskendőinket (köznapi nyelven: tűzoltóautó) sem.

Viszont, ha az örökbefogadással támogatod Egyesületünk munkáját, akkor minden erőnkkel azon leszünk, hogy felszerelésünk a lehető legkorszerűbb legyen és biztonságosan tölthessétek el minden egyes napotokat szeretett városunkban.

Örökbefogadóink elsőként értesülnek majd a különböző rendezvényeinkről, nyílt napjainkról, honlapunkon, ha kérik, feltüntetjük őket.

örökbe fogadhatod egy évre az egyik autónkat, tűzoltónkat (10.000 Ft/év), vagy bármelyik eszközünket (5.000 Ft/év)


Minden Örökbefogadó egy különleges, egyedi oklevelet is kap, valamint egy fotót és leírást az örökbefogadottról.

Az örökbefogadást kiváló ajándék is lehet születésnapra, évfordulókra, karácsonyra, ballagásra, érettségire, vagy csak úgy.

BANKSZÁMLASZÁMUNK: 11742173-20127602

E-mail címünk: INFO@BUDAORSITUZOLTOSAG.HU


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!