Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület

Címünk: 2040 BUDAÖRS, Dózsa György utca 10.

Web: www.budaorsote.hu vagy www.budaorsituzoltosag.hu

Levelezés: info@budaorsituzoltosag.hu

Bankszámlaszám: 11742173-20127602

Adószám: 18667400-1-13

Tel: 06-23-500-007

Fax: 06-23-500-008

ParancsnokHodut János                          Elnök: Benesovits János                      Gazdasági felelős: Varga Norbert

Jelentkezés Tűzoltóság látogatásra

Kapcsolatfelvétel céljából a megadott adatok kezeléséhez hozzájárulok.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Térítéses munka ( A létesítő okiratában meghatározott közhasznú tevékenység fordítására)

Tallózás...

A fenti adatok kezeléséhez hozzájárulok. A rendelések feldolgozása során a szerződés teljesítése érdekében szükséges adatkezelési tevékenység. Az adatkezelés során az Adatkezelő az Ön nevét, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét, a rendelés jellemzőit kezeli. Amennyiben Ön rendelést adott le a honlapunkon, akkor elfogadja, hogy az adatok megadása a szerződés teljesítéséhez szükséges. A VÍZSZÁLLÍTÓ GÉPJÁRMŰ KÉSZENLÉTI SZER, ÍGY A RIASZTHATÓSÁG FENNTARTÁSA ÉRDEKÉBEN TÉRÍTÉSES MUNKÁRA CSAK BUDAÖRS TERÜLETÉN VEHETŐ IGÉNYBE! Az érvényben lévő jogszabály alapján "víz-közmű szolgáltatásnak" minősülő vízhordást nem vállalhatunk. Tisztításnál használt vizet tűzoltótechnikai eszközükkel szállítjuk, így azok nem rendelkeznek élelmiszerbiztonsági és vízminőségi vizsgálattal. A tartályból kinyert víz nem ivóvízminőségű, közvetlen fogyasztása még kis mennyiségben sem engedélyezett. Ciszterna tisztitásnál vegyszert, tisztítószert nem használunk, a tevékenységet kizárólag nagynyomású vízzel végezzük.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Üzenet

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!