Elhunyt bajtársunk


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Petró Tibor ny. pv. alezredes 2021. március 30-án, 51 évesen elhunyt.
Dr. Petró Tibor – egykori honvéd és polgári védelmi tiszt – 2008 óta volt tagja a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesületnek, ahol éveken keresztül vezetői tisztséget töltött be. Kezdetben elnök, majd bekövetkezett haláláig tűzoltóparancsnokunk volt.
A polgári védelmi tevékenysége, az önkéntes tűzoltóságunkon végzett munkája példaértékű volt, távozása fájdalmas űrt hagy maga után.
Emlékét kegyelettel őrizzük!Elhunyt bajtársunk

Pfandler Csaba búcsúztatóját 2021. augusztus 18-án 10.30-kor tartják - tűzoltó tiszteletadással - a Csepeli Temető ravatalozójában.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Pfandler Csaba 2021. július 31-én, 48 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt. Pfandler Csaba 2006 óta volt aktív tagja a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesületnek. Önkéntes vonulós tűzoltóként végzett tevékenysége mellett neki köszönhetjük, hogy pár éve újraindulhatott az ifjúsági tagozat. Kezdetben havi rendszerességgel, majd havonta kétszer a lehető legnagyobb lelkesedéssel vezette a fiataloknak tartott szakkört. Az egyesület életében tevékenyen vett részt, a mindenkori vezetőség többször elismerte fáradhatatlan munkáját. Rendelkezett a Magyar Tűzoltó Szövetség tízéves jubileumi emlékérmével, valamint idén Szent Flórián emlékéremmel jutalmazták. A gyászban együtt osztozunk szerető feleségével, két fiatalkorú gyermekével, családjával. Emlékét kegyelettel őrizzük!

Közgyűlési meghívó 2024.05.24-re

Tájékoztató!

Az ÖNKÉNTES TŰZOLTÓSÁG csak a tűzoltáshoz és műszaki mentéshez szükséges erőkkel rendelkezik. Egyéb, nem káreseti tevékenységet csak a készenléti szolgálat terhére lehetne vállalni. Fő tevékenységünk, célunk továbbra is a lakosság és a településen (M1-7) átutazók gyors szakszerű mentése, tűz esetén az életmentés és további tűzkárok enyhítése.  


​Az érvényben lévő jogszabály alapján, víz-közmű szolgáltatásnak minősülő vízhordást nem vállalhatunk.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!